Новата книга за Доналд Тръмп бе отречена от американския президент. Той

...
Новата книга за Доналд Тръмп бе отречена от американския президент. Той
Коментари Харесай

Тръмп за новата книга за него: Лъжи, лъжи и пак лъжи!

Новата книга за Доналд Тръмп бе отречена от американския президент. Той съобщи, че тя е  " цялостна с неистини, неправилни тълкувания и източници, които не съществуват ", съобщи Ройтерс.

Според книгата Тръмп не очаквал да стане американски президент, а желал да употребява акцията като трамплин за кариера в малкия екран или политиката.

В " Огън и гняв: Белият дом на Тръмп от вътрешната страна " с създател Майкъл Улф - някогашния коментатор на " Гардиън ", написа още, че Мелания Тръмп била ужасена от вероятността за победа на брачна половинка си. Когато в нощта след изборите станало ясно, че Тръмп в действителност печели пред Клинтън и отива в Белия дом, Мелания избухнала в сълзи и то не от наслада.

Директорът по връзките на първата дама отхвърли тези изказвания и сподели, че книгата трябвало да се продава на щанда за преоценена фантастика.

Улф разказва първата година от престоя на Тръмп в Белия дом като непрекъснат безпорядък и интриги към един президент, осмиван от личните си сътрудници, отбелязва Франс прес.

В коментар в Туитър Тръмп увери, че е забранил достъпа на създателя на " лъжливата книга " Майкъл Улф до Белия дом. " Никога не съм приказвал с (Улф) за книгата ", акцентира президентът на Съединени американски щати.

" Вижте предишното на това момче и гледайте какво ще се случи с него и с Окаляния Стив ", написа още Тръмп.

Книгата ще бъде оповестена още през днешния ден, а не във вторник, както бе планувано в началото, оповестиха по-рано нейният създател и издател, представени от Франс прес. В отговор юристите на Тръмп заплашили да блокират нейното издание.

" И ето. Вие можете да си купите (книгата и да я четете) на следващия ден. Благодаря, господин президент ", написа в Туитър създателят Майкъл Улф.

Според правни специалисти всички възможни правосъдни искове на Тръмп против създателя и издателя, както и против Стив Банън, съвсем несъмнено са обречени на неуспех и може да доведат до още позорни разкрития, съобщи Ройтерс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР